Stuffit Deluxe 14 klar

StuffIttDeluxe

I gamle dage var Stuffit Deluxe et af de mest populære programmer til komprimering, men i takt med at der er masser af konkurrerende programmer og masser af billige harddiske i omløb, er det ikke længere helt så udbredt.

Det har fået de nuværende ejere Smith Micro til at gå nye veje med Stuffit Deluxe.

Blandt andet betyder det, at Stuffit Deluxe 14 har fået indbygget en ny delingsfunktion via Stuffit Connect. Det er nemlig nu muligt at sende sine komprimerede filer direkte til en server og herfra udsende emailinvitationer til andre. Ja faktisk kan programmet gøre det automatisk når du pakker dine filer og vælger “Send som email”. Så sender Stuffit Deluxe automatisk alle de små filer via email og er det deriblandt for store emails, ryger de i stedet afsted til en server, hvorfra filerne så kan hentes. Det løser dermed et stort problem for de mennesker, der ofte forsøger at sende store filer via email.

Stuffit Deluxe 14 eller 2010, som det også hedder, kan også bruges til mange andre ting blandt andet komprirmering af billeder. I den nye udgave kan du også komprimere TIFF og PNG-billeder, og så understøttes både iPhoto og Aperture.

Programmet koster 80 Euro som download.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.