Tal fra Apples iPod-event

iPodpress

Apple kunne på scenen i Yerba Buena Center i San Francisco her til aften fortælle, at man har solgt 20 millioner iPod touch-enheder og 30 millioner iPhones. Samlet set er det  50 millioner enheder med iPhone OS. 

Apple havde travlt med at slynge om sig med tal så det var svært at følge med. Vi opsnappede dog de fleste og de er her.

Foruden 50 millioner iPhone-enheder solgt, så er der nu over 75.000 programmer i App store. Heraf er mere end 20.000 spil og det fik Apples Phil Schiller til at stikke en del til konkurrenterne, der ifølge Apple har langt færre spil. Såldedes skulle der være 617 titler til PSP og 3680 til Nintendo DS.

Apple kunne også fortælle, at man samlet set har solgt mere end  210 millioner iPods.

Endelig kunne Apple snakke tal i relation til iTunes Genius. Apple har nemlig samlet informationer fra 27 millioner musikbiblioteker eller 54 milliarder sange.


© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.