Verdens bedste Klondike

Klondikeforever

Minitest: Gratisspillet Klondike Forever er et af redaktionens favoritspil og så er det endda gratis og findes til både Mac OS X og iPhone.

Af og til skal der et godt lille spil kort til for at slappe af og få ny energi. Når den lyst rammer redaktionen falder valget ofte på gratisspillet Klondike Forever, er en en variant af det populære Klondike-kortspil, som der findes enorme variationer af til stort set alle computerplatforme.

Klondike Forever hæver sig dog en smule over niveauet, fordi det er gratis og har en imponerende flot grafik. Kortene og bagrundende er animeret og virker nærmest som vand og det er vældig afslappende. Som i alle andre Klondike-spil gælder det om at få det hele til at gå op ved at samle kongerne bagerst og så med alle de andre kort foran efter rang, skiftevis i rød og sort. Simpelt og godt.

Spillet inkluderer op til tre sæt kort, en Auto-play-funktion og endda også Auto-flip. Dertil kommer selvfølgelige også muligheden for at snyde, fortyde uendeligt bagud og spille i Full screen mode.

Vi er muligvis vilde med genren og forudindtagede, men spillet få fem ud af seks stjerner.

Klondike Forever er udgivet til Mac som freeware og ligeså til iPhone og iPod touch. Kravet til Mac er Mac OS X 10.4 eller nyere og til iPhone og iPod touch, iPhone OS 2.0 eller nyere.

Klondikeforever

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.