Star Trek-skabers Macintosh Plus på auktion

MacintoshPlus

En af de første Macintosh Plus-maskiner der blev produceret til offentligheden af Apple bliver nu sat på auktion. Den tidligere ejer er nu afdøde Gene Roddenberry, der er mest kendt som skaberen af Star Trek.

Star Treks fader, Gene Roddenberrys gamle Macintosh Plus står stadig et sted i USA og er nu på vej på auktion, og er derfor måske sjov at eje for samlere.

Den gamle Macintosh Plus sættes til salg på en auktion hvor flere andre Hollywood-ting også sælges, den 9.oktober, deriblandt et full size Eksoskeleton fra Terminator 3 og en masse gamle ting fra Michael Jackson.

Prisen ventes at ligge på 800 til 1200 dollars for computeren. Sammen med computeren følger et ægthedsbevis, der garanterer at det har været Roddenberrys Macintosh Plus, skrevet af Roddenberrys søn Rod.

Computeren indeholder 1MB RAM og leveres i øvrigt med 3,5″ Floppy-drev og tastatur og mus.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.