Yoko Ono bekræfter Beatles i iTunes

iPodpress

I en nyhedsartikel på Skynews kunne man læse at Yoko Ono har bekræftet at Beatles bagkatalog langt om længe kommer til salg i iTunes Store. Kort efter offentliggørelsen blev historien trukket tilbage.

Og at historien blev trukket tilbage gør den bare endnu mere interessant, for det tyder jo på at der er noget om snakken. Ifølge artiklen stod der blandt andet, at Yoko Ono bekræftede at Beatles bagkatalog skulle sælges i iTunes.

Desværre ved vi ikke om denne besked har noget som helst med dagens iPod-event at gøre, men det kunne jo være. Det er i hvert fald pudsigt at Beatles samlede bagkatalog frigives i dag i nye udgaver sammen med spillet The Beatles: Rock Band.
Der er dog flere uafhængige kilder der peger på, at aftenens musik-event ikke har noget med Beatles at gøre.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.