Apple frigiver Apple TV 3.0

AppleTVsoftware

Apple har nu frigivet Apple TV 3.0-software med en række nye muligheder samt en forbedret brugerflade, som skal holde liv i den gamle tv-enhed.

Apples nye Apple TV 3.0-software understøtter iTunes Extras, der giver ekstra muligheder når man køber film i iTunes Store samt iTunes LP, Apples nye albumformat, der består af alt fra selve musikken til tekst-ark, fotos, video og andet indhold.

Det nye Apple TV 3.0-software byder også på et redesignet menusystem, så det nu, ifølge Apple, er nemmere at bladre rundt i selve boksens brugerflade og finde det du leder efter. Samtidig er brugerfladen nu også hurtigere.

Sidst understøtter den nye Apple TV 3.0-software også Genius-miks og internet-radio.

Det nye software til de aldrende Apple TV-kasser kan hentes gratis via Apple TV.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.