Apple udsender iTunes 9.0.2

iTunesStore

Apple har netop udsendt iTunes 9.0.2, der hovedsageligt er frigivet for at give understøttelse til Apples nye Apple TV 3.0-software. Der er dog en lille interessant “opdatering” i iTunes 9.0.2 også.

Apple har udsendt iTunes 9.0.2 for at sikre at den nye Apple TV 3.0-software kan snakke korrekt sammen med din computer, når du synkroniserer. iTunes 9.0.2 er frigivet til både Mac OS X og Windows og er helt gratis at hente.

Apple har også igen fjernet muligheden for at synkronisere med Palm Pre. Det er allerede sket flere gange og der er nu nærmest udbrudt krig mellem Palm og Apple på dette område. En række af Palms Pre-udviklere er tidligere Apple-medarbejder, med et indgående kendskab til iTunes og måden iTunes læser eksterne enheder. Palm har da også i flere omgange formået at snyde iTunes, så applikationen har læst Palm Pre som en iPod.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.