Cyklopedia forbedrer virkeligheden

Cyklopedia

De såkaldte augmented reality-programmer er så småt begyndt at gøre deres indtog på moderne mobiler og tilbyde ekstraoplysninger til virkeligheden.

De såkaldte augmented reality-programmer minder en del om science fiction, idet de giver en række oplysninger fra sig om de omgivelser du passerer forbi, det være sig i form at cyber-elektroniske skilte på din skærm, der viser hvor du kan spise, hvor toget går eller giver oplysninger om hvad du kigger på.

Det nyeste program i denne genre er Cyclopedia. Cyclopedia kobler oplysninger fra Wikipedia sammen med gps, kompass og kamera i din iPhone og leverer på den måde ekstra oplysninger om omgivelserne. Det kræver dog at de ting du vil vide mere om allerede er geotagget.

Cyklopedia laves af Chemical Wedding og er til salg i App Store.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.