Flot kvartalsregnskab fra Apple

Applepenge

Apple afsluttede regnskabsåret 2009 med at overgå forventningerne til regnskabskvartalet.

Apple omsatte i 4. kvartal 2009 for 9,87 milliarder dollars og fik et overskud på 1,67 milliarder dollars. Det er bedre end samme kvartal sidste år, hvor Apple omsatte for 7,9 milliarder dollars og fik et overskud på 1,1,4 milliarder dollars.

I regnskabet er der taget hensyn til GAAP regnskabsreglerne, der kræver, at man redegør for abonnements-services til blandt andet Apple TV og iPhone over tid. Ser man bort fra GAAP, har Apple omsat for 12,25 milliarder dollars i fjerde kvartal og fået et overskud på 2,85 milliarder.

Ifølge Apple CEO Peter Oppenheimer endte årsregnskabet for 2009 med at været 12 procent højere hvad angår omsætning og 18 procent højere når det handler om overskud.

Apples regnskabsår går forskudt fra kalenderen fra oktober til oktober.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.