Gizmodo: iMac-opløsning næsten for høj

iMac09

Gizmodo har testst Apples nye 27″ iMac og er overvejende galde for den nye computer. Skærmen er dog særdeles skarp og så er opløsningen på den meget store skærm næsten for høj.

Eller det mener Gizmodo i hvert fald at den er. Gadgetsiden skriver blandt andet, at skærmens opløsning på 2560×1440 pixels kræver at man sidder tættere på skærmen for at kunne se det hele. Det gør at man kniber øjnene sammen, ifølge Gizmodo, som bliver trætte i øjnene efter få minutter.

Gizmodo er dog overordnet set tilfreds med den nye iMac, der har stort set samme ydeevne som de gamle modeller. Først når Core i5 og i7 kommer senere på året, vil der være større hastighedsforskel på de nye og gamle modeller.

Gizmodo er også tilfredse med prisen og bemærker, at der er meget lille forskel på priserne mellem Apple Cinema Display på 30″ og den nye 27″-computer. Den nye iMac kan nemlig benyttes som ekstern skærm.

Læs hele Gizmodos anmeldelse.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.