Google-navigation kan komme til iPhone

GoogleMapsNavigation

I næste uge frigiver Mobilselskabet og Motorola mobiltelefonen Droid, der skal konkurrere med iPhone. Den leveres med gratis navigationsoftware fra Google.

Droid kaldes af flere en ny supermobil og skal som så mange før den forsøge at flytte markedsandele frs iPhone og AT&T til Verizon.

Den nye Droid udstyres med Googles nye Android 2.0-software samt en nyudviklet udgave af Google Maps, med navnet Google Maps Navigation. Den nye Google Navigator fungerer som navigationssoftware på samme måde som blandt andre TomTom og Navigon, men er modsat dem helt gratis.

Det hele behøver dog ikke være et problem for Apple, der gerne må få en version af Google Maps Navigation til iPhone. Det er nemlig Apples beslutning hvis og hvornår Navigator kommer til iPhone, ifølge Appleinsider, der har talt med Google.

Se en video her:

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.