Hemmelig MacBook Pro fundet i Mac OS X 10.6.2

MacBookPromodeller

Den spanske Macnyhedsside Applesfera har rodet med koden i den kommende Mac OS X 10.6.2 og fundet referencer til flere nye MacBook Pro-modeller.

Således skulle der i den nye Mac OS X 10.6.2 build 10C531 være referencer til flere nye MacBoo Pro-modeller. De er markeret i Mac OS X 10.6.2 med “MacBook Pro 6,1″ og MacBook Pro 6,2.”

De nuværende modeller hedder “MacBook Pro” med nummerbetegnelsen 5,1 til 5,5 og det tyder altså på, at der er nye modeller på vej, dog kommer de nok ikke lige så hurtigt som Mac OS X 10.6.2, der ventes ude indenfor kort tid for blandt andet at understøtte Magic Mouse i Mac OS X Snow Leopard.

Electronista spekulerer i stedet i en frigivelse til januar, hvor Intels Arrandale-processorer skulle være klar til blandt andet Apples notebooks. Arrandale er en strømbespranede processorplatform, der muliggør brug af i5/i7-teknologien i bærbare.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.