Her er de seneste Tablet-rygter

ChinaOntrade

Apples omdiskuterede Tablet Mac bliver ved med at skabe nye rygter. Se de to nyeste her.

Mens Apple er aldeles tavse omkring frigivelsen af en Tablet Mac, så er der masser af rygter.

De to seneste kommer fra henoldsvis en kinesisk it-distributør og NY Times.

Sidstnævnte skabte ny røre ved at udtrykke forvetninger til Apples kommende Tablet. Det skete da NY Times chefredaktør, Bill Keller holdt tal på Harvard i i forbindelse med konferencen”Nieman Journalism Lab”. Om Kellers forvetninger så bunder i noget konkret eller blot er baseret på rygter, vides ikke. Kellers tale kan ses hos Electronista.

Lidt mere substans er der dog på den kinesiske it-distributør China Ontrades udmeldinger. De har nemlig billeder af en ny SIM-kortholder, der er en kende større end den nuværende. Ifølge billederne er de til enten en iPhone 4G eller iTablet, men mest sandsynligt ifølge China Ontrade, til en iTablet.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.