Ny fjernbetjening fra Apple

AppleRemote

Apple benyttede tirsdagen til at udsende en række nye hardwareprodukter, så alt er klar til julehandlen, deriblandt en nye udgave af Apple Remote.

Den nye Apple remote kan bruges til at fjernbetjene Mac-computere, primært med fokus på Front Row, til styrinng af musik, film og fotos, men den nye Apple Remote kan også benyttes i begrænset omfang til iPod og iPhone.

Nyheden i Apple Remote er dog ikke af teknisk karakter men rent designmæssigt, hvor den nye model har lånt udseendet fra den nye iPod nano. Play/Pause er dog flyttet ud fra centrum og sidder nederst til højre på selve fjernbetjeningen.

Den nye Apple Remote virker udelukkende med Mac-computere produceret efter 2005, altså de computere, der har en indbygget IR receiver. Hvis du skal have iPod eller iPhone til at kommunikere med Apple Remote, skal enhederne derfor være tilkoblet vie en iPod Universal Dock.

Apple Remote er til salg for 139 kroner.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.