Nye Apple-produkter afsløret i reklamer

WhiteMacBook

Apple skulle ifølge en del rygter være ved at gøre klar til at frigive en ny MacBook, samt en ny Mac mini og en ny  iMac. En række reklamer peger nu på at det er korrekt og at de nye produkter er lige på trapperne.

Det er nemlig lykkes for Appleinsider at finde en række nye reklametekster ved at søge med specifikke søgeord på Google i Holland. Her kom en række Google AdSense-reklamer frem med informationer om en række nye Apple-produkter, samt links direkte til Apple Store.

De nye produkter er som flere rygter har peget på, en ny og billigere hvid MacBook, samt en ny Mac mini og en ny iMac.

Reklamerne for iMac nævner ordene “brand new,” “ultra thin” og forklaerer endvidere at der fortsat er tale om en 20 og en 24 tommer udgave.

MacBook omtale i en reklame som “thinner, lighter and stronger” mens Mac mini omtales med ordene “faster and more affordable than ever”. Prisen på Mac mini ligger på 499 Euro, 100 Euro mindre end den officielle pris i Holland netop nu.

De nye maskiner ventes klar i de kommende uger, måske allerede i næste uge.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.