Også ny Mac mini fra Apple

Macmini

Apple opgraderede i går også selskabets madkasse-computer, Mac mini, der nu  fås som server.

Det var vist mest den nye iMac og den nye Magic Mouse, der løb med opmærksomheden i går da Apple præsenterede selskabets nye produkter. Men Mac mini blev også opgraderet og blev både hurtigere, med hurtigere processorer og mere ram.

De nye modeller byder på 2,26GHz eller 2,53GHz Intel Core 2 Duo processorer med 1066MHz frontside bus og 3MB L2-cache. Derudover er der nu dobbelt ram i forhold til den gamle version, med henholdvis 2GB og 4GB i Mac mini.

Sidst men ikke mindst har Apple også lavet en særlig version af Mac mini, der leveres uden optisk drev, men med to inbyggede harddiske på 500 GB samt Mac OS X Snow Leopard Server.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.