Reklamer kan være på vej til Mac OS X

SnowLeopard6

Reklamer kan måske blive en del af brugerfladen i Mac OS X, i hvert fald hvis man skal tro en patentansøgning fra Apple.

Tilbage i 2008 indsendte Apple med Steve Jobs i spidsen en patentansøgning hvor i det fremgår, at Apple leger med tanken om at kunne tilbyde styresystemer gratis eller med rabat, mod at der kommer reklamer i selve systemet.

I patentansøgningen kan man også læse, at reklamerne både kan være med lyd eller billeder og at der indbygges en funktione, så systemet stopper sine aktiviteter og nærmeste fryser, mens reklamen afspilles. Når reklamen er færdig kører systemet videre hvor det stoppede fra.

Hvad siger I? Ville I bruge et styresystem med reklamer, såfremt det var billigere eller gratis?

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.