Rendyrkede Macbrugere ved at uddø

Analyse

Skal man tro en ny rapport fra det amerikanske analysefirma NPD Group, så er der ikke ret mange rendyrkede Mac-brugere. Alligevel går det godt.

For det viser sig nemlig at 85 procent af alle Mac-brugere har en eller flere Windows-pc’er ved siden af Mac-computeren.

Undersøgelsen, som officielt er navngivet “NPD Group’s 2009 Household Penetration Study”, viser også en række andre sjove ting om Mac og Windows-brugere. Mac-brugere har nemlig flere computere i husstanden end Windowsbrugere. Hele 66 procent af Mac-brugerne har har tre computere i hjemmet. Hos Windowsbrugerne er det kun 29 procent, der har tre computere.

Samme billede får man når det handler om alt muligt andet indenfor teknologi. Mac-brugere ejer flere kameraer og iPods end PC-brugere, noget der skyldes at Mac-brugere generelt tjener flere penge end PC-brugere.

Tolv procent af de amerikanske husstande menes netop nu at have en Mac-computer og det er ny rekord. Globalt set er markedsandelen på godt fem procent.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.