2,9 millioner Mac-computere i julekvartalet

AppleStoreCarouseldeLouvre.

Piper Jaffray forventer at Apple vil sælge mellem 2,8 og 2,9 millioner Mac-computere i julekvartalet, der dækker oktober til december måned.

Sker det, vil det være en stigning på syv procent i forhold til samme periode sidste år.

Særligt dekstop-området er eksploderet opad med Apples nye iMacs. De nye computere øgede nemlig salget af Mac-desktopmodeller med 45 procent i oktober måned og kompenserede for flere månederes dårligt salg af disse modeller, fortæller Electronista.

Også på iPod-området er der fine takter fra Piper Jaffray. Selvom iPod-salget i oktonber gik ned med 11 procent, så ventes det samlede antal solgte iPods i julakvartalet at nå 19 til 20 millioner. Det skyldes at langt de fleste af kvartalets iPods, sælges i december måned.

Piper Jaffrays prismål på Apples aktie ligger på 277 dollars.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.