Apple Store Regent Street er en kæmpesucces

AppleStoreRegentStreet

Apple Store Regent Street var Apples første butik udenfor USA og den er velplaceret ifølge en ny rapport fra avisen London Evening Standard.

Ifølge avisen er Apple Store Regent Street nemlig en sand pengemaskine idet den omsætter for tre gange mere end det berømte stormagasin Harrods. Apples London-butik omsætter faktisk så meget, at det er den mest profitable butik i London overhovedet.

Selve Regent Street skulle også have oplevet en sand revival med nyt liv og nye butikker efter at Apple valgt at flytte ind i 2004.

Flere prominente butikker har nu gjort Regent Street til en af de mest eftertragtede forretningsgader  i London. Derudover er Regent Street populær blandt amerikanske butikskæder på udkig efter nye lokaler.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.