Eksklusiv luksus i App Store

iVIP

Nu kan du forkæle dig selv med programmet iVIP, der giver adgang til en række ekslusive oplevelser, luksusydelser og produkter, for folk med penge nok.

Programmet “I Am Rich” startede en pudsig trend i App Store med at tilbyde voldsomt dyre programmer til forbrugere med stor købelyst. “I Am Rich” blev solgt for 5.999 kroner og kunne ingenting, det kan derimod det nyeste program i App Store, iVIP.

iVIP er et britisk program, som mest af alt fungerer som en medlemsklub, hvor medlemmerne tilbydes både eksklusive forbrugsgoder og ydelser, som biler,. lejligheder, privatjets, oplevelser, helkoptere og andet eksklusivt og luksuspræget.

Programmet findes både i en blå udgave til “kun” 2699 kroner og i en sort udgave til 5999 kroner. Den sorte udgave af programmet giver endnu flere oplevelser og eksklusive muligheder, samt en gratis konsultation med en af selskabets eksperter, som kan hjælpe dig med den personlige opsætning af programmet så det virker præcis som du ønsker det.

Endelig giver den sorte version af iVIP også adgang til at købe en særlig sort iVIP-iPhone.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.