Gameloft nedprioriterer Android

iPhone3

Apples måske værste konkurrent kommer fra Googles Android, men flere udviklere, med den franske spilgigant Gameloft i spidsen, har planer om at nedprioritere Android.

Således har Gamelofts økonomichef Alexandre de Rochefort fornylig sagt, at man allerede nu omfordeler sine midler så man i fremtiden bruger mindre tid og penge på Android og mere på iPhone. Flere andre store udviklere skulle ifølge Gameloft være på vej i samme retning.

Gameloft sælger nemlig 400 gange flere spil til iPhone end til Android og det skyldes ifølge Alexandre de Rochefort, at Google ikke har formået at skabe en betalingsplatform på samme måde som Apple har gjort med App Store, hvor kunderne faktisk gerne vil betale.

“Det (App Store, red.) er ikke lavet nær så lækkert som til iPhone. Google har ikke været særlig god til at tilskynde kunderne til faktisk at købe produkter. På Android er der ingen der tjener noget markant”, siger Rochefort til Reuters.

Android er af flere analytikere udset til at være en platform der kan udfordre Apples iPhone-platform.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.