Højttaler på 102 kg til iPod

WallogSound

Verdens mest kraftfulde højttalersystem kalder svenske Brothers deres nye højttaler til iPods, Wall of Sound.

Og skal man gå efter vægten så er det i hver fald en særdeles hidsig sag at sætte sammen med sin iPod. Wall of Sound vejer nemlig hele 102 kg. og inkluderer en indbygget rørforstærker for optimal lydkvalitet.

Wall of Sound eller WOS, som den også hedder, drejer sig dog ikke kun om god lyd, men snarere om høj lyd. Den godt 1 x 1 meter høje og brede sag kan nemlig spille meget højt. Selv skriver Brothers således: listening loudly to music is not a statement, it’s a way of living.

Den første udgave af Wall of Sound er naturligvis allerede solgt og for øjeblikket er det umuligt at købe en ny. Du kan dog skrive dig op til næste generation af Wall of Sound. Prisen er stadig 4.495 dollars.

© 2009 – 2010, maczonen.dk. All rights reserved.