iPhone er verdens værste mobil

iPhonemobile

Cnet kårer nu Apples populære iPhone til at være verdens værste mobiltelefon.

Det betyder dog ikke at Cnet også mener at det er verdens værste smartphone, med de ekstra muligheder det giver, som medieafspiller og håndholdte computerfunktioner, blot er selve mobiltelefondelen rigtig træls, ifølge Cnet, der faktisk  i samme artikel kårer iPhone til verdens bedste håndholdte computer.

I artiklen begrunder Cnet kåringen af iPhone til verdens værste mobiltelefon med, at den har dårlig batteritid, fordi det er en smartphone med 3G, Wi-Fi samt flere andre strømslugende teknologier, samt at den er ubehagelig at holde op til ansigtet når man snakker.

Cnet synes også der er dårlig dækning, ringe lyd, dårlig højttaler, lav lyd, latterlige ringetoner og flere andre ting, der igen kun går på mobildelen i iPhone.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.