Mac mini mest miljøvenlig

greener-Apple

Apples lille Mac mini-computer ligger i top i ny undersøgelse fra Sust-it.

Hos Sust-it er der blevet testet mere end 100 computeres forbrug af strøm og der er langt fra top til bund. Helt i toppen ligger en 2,0GHz Intel Core 2 Duo Mac mini med 120 GB og på andenpladsen samme Mac mini med 320GB. Tredje og fjerdeplads går også til Apples Mac mini.

Tredjepladsen er en 2,26GHz med 120 GB efterfulgt af en 320 GB model med samme processor.

Mac mini’erne, som Apple også selv markedsfører som miljøvenlige, bruger  mindre strøm end både Asus Eee Box ogFujitsu Futro S55 der i øvrigt også har mindre kraftige processorer. Asus Ee har en 1,6GHz og Fujitsu Futro en 1,0GHz.

Apples mindste Mac mini forbruger i testen kun 49,4 kWh per år.

I bunden ligger blandt andet Mac Pro, der i udgaven med en 2,66GHz Intel Quad Core Xeon CPU forbruger  770,8 kWh per år.

© 2009 – 2010, maczonen.dk. All rights reserved.