Mac OS X 10.6.2 fjerner Photoshop-problemer

Adobe Creative Suite 4 Design Premium

Adobe fortæller nu, at Apples nye Mac OS X 10.6.2-opdatering har fjernet en række problemer fra især Photoshop Creative Suite 4.

John Nack fra Adobe fortæller, at Apples nye opdatering blandt andet betyder, at brugere af blandt andet Photoshop CS4 ikke mere behøver at finde sig i mystiske crashes ved start at programmer og ved arkivering. Disse fejl dukkede op i Photoshop sammen med Snow Leopard, da systemet blev sat til salg.

Billeder skulle også åbne korrekt nu når de trækkes fra Safari til Dock’en i Mac OS X og så er redigeringen af billeder blevet bedre i 64-bit-versionen af Lightroom i Snow Leopard.

Ifølge Adobe er en fejl også fjernet fra Premier i forbindelse med brug af skrifttypen Menlo, så der er altså god grund til at opgradere til Mac OS X 10.6.2, hvis du bruger Creative Suite. Se mere om fejlrettelserne på Adobes blog.

Ifølge de første brugerrapporter er det gået rimeligt problemfrit med at opgradere til Mac OS X 10.6.2. Har du oplevet problemer hører vi gerne fra dig. Skriv en kommentar i feltet nedenfor.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.