Meget hurtigere Parallels 5

ParallelsDesktop

Parallels nye Parallels Desktop 5 er blevet meget hurtigere, har fået kraftigt forbedret grafik og er blevet mere Mac-agtig, forlyder det.

Kampen om virtualiseringsmarkedet kører primært mellem VMwares Fusion og Parallels Desktop, der netop nu er kommet i version 5.

Og det er tydeligt at Parallels 5 er udviklet for at sikre at der ikke tabes for meget markedsandel til VMware, der frigav Fusion 3 fornylig. Blandt andet er der kælet for hastigheden i Parallels Desktop 5, der siges at være op til 300 procent hurtigere i visse virtualiseringsoperationer. Graifkken er endnu hurtigere og er nu op til syv gange hurtigere med hensyn til 3D-grafik.

Parallels Desktop 5 understøtter nu også Open GL 2.1 og Direct X 9EX with Shader Model 3 så der er fart på grafikken. Derudover er der understøttelse af op til 8 virtuelle CPUer, 64-bit Windows og Snow Leopard Server 64-bit.

Derudover er selve brugerfladen også forbedret med en masse ye muligheder for mere kontrol med hvad du vil se og åbne, samt forbedringer i samspillet mellem Parallels virtuelle maskiner og Mac OS X.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.