Nyt fleksibelt backup-program

Parachut

Dare to be Creative er ude med et nyt backup-program, som skal konkurrere med både almindelige backup-programmer og Apples Time Machine.

Det forestiller udviklerne sig er en mulighed fordi programmet er langt mere fleksibelt end de fleste andre backup-programmer på markedet.

Det nye program hedder Parachute og tilbyder fleksibilitet med alle filtyper ved at du kan bestemme hvor du vil kopiere filer til og hvornår. Parachute kan eksempelvis sikkerhedskopiere til netværksdiske,  iDisk, ftp/sftp og andet, samtidig med at du bestemmer hvornår.

Eksempelvis kan Parachute sikkerhedskopiere vigtige filer som du arbejder ofte med dagligt, mens iTunes eller iPhoto måske kun opdateres en gang om ugen. Det hele kan naturligvis justeres fra helt automatisk med mulighed for at justere tidsintervaller til mere manuelle backups i Parachute.

Parachute koster 205 kroner.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.