Nyt “gratis” skydespil til iPhone

NgmocoSpil

Eliminate Pro hedder et nyt og meget flot skydespil, der virker med både iPhone og iPod touch.

Eliminate Pro er udviklet af Ngmoco og er helt gratis at hente i App Store og spille, altså lige indtil du løber tør for de såkaldte “Power cells” og vil spille videre. De koster nemlig penge og er altså udviklerens lidt specielle måde at tjene penge på.

Om det så viser sig at være en god forretning eller ej, skal vi ikke blande os i. Dog må vi sige at spillet ser meget lovende ud med flot og flydende grafik og det lader de første brugere i App Store også til at synes.

Spillet, der er et klassisk spil i First Person Shooter-genren styres med fingrene, der for alvor kommer på arbejde når du bevæger din figur rundt i gangene og skyder.

Systemkravet er iPhone OS 3.0 eller nyere.

Se en demo her:

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.