Psystar har solgt 768 Macklon-computere

Psystar

Den amerikanske Macklon-producent havde oprindeligt store planer for salget af Macklon-computere, men sådan er det langt fra gået.

Fornylig tabte Psystar nemlig en indledende retssag mod Apple og nu er det kommet frem, at selskabet ikke ligefrem har haft succes med at sælge Macklon-computere.

Ifølge dokumenter fra retsagerne mellem Psystar og Apple, så har Psystar kun solgt 768 Macklon-computere siden de åbnede forretningen i april måned 2008.

Da Psystar i 2008 skulle præsentere sin nye forretningside i forbindelse med at investormøde, forventede man ellers et langt højere salg.

Direktøren for Psystar Rudy Pedraza sagde dengang, at man forventede at sælge 70.000Macklon-computere i 2009, 470 000 året efter og mellem 1,45 og 12 millioner i  2011. Sidtnævnte tal er angiveligt baseret på en agressiv ekspansionsmodel, der tydeligvis er slået helt fejl.

Apple og Psystar mødes i retten 14. december for at diskutere Apples krav om et forbud mod salg af Macklon-computeren. Selve retssagen fortsætter i januar.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.