Red Alert i App Store

C&CRedAlert

Electronic Arts udsendte for nogle dage siden det gamle og populære spil Command & Conquer: Red Alert til iPod touch og iPhone.

Command & Conquer: Red Alert til iPod touch og iPhone er af flere spilsider blevet kaldt et af de bedste strategispil nogensinde og den nye og konverterede version virker ikke umiddelbart til at være blevet ringere, at dømme efter redaktionens egne erfaringer og de første spilanmeldelser på nettet. Dog kræver det en lille smule tilvænning at styre spillet. Men når først man vender sig til det, er det ligesom i gamle dage.

Det oprindelige Command & Conquer: Red Alert blev frigivet i 1996 og har dermed en del år på bagen.

Spillet er til salg i App Store for 59 kroner. Systemkravet er iPhone OS 3.0 eller nyere.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.