Så virker TomTom-navigation på iPod touch

TomTom

Hollandske TomTom er nu klar med version 1.2 af deres navigationssoftware til iPhone. Det virker nu også med iPod touch og den første generation af iPhone.

For at få TomToms software til at virke på den gamle iPhone eller iPod touch, skal de dog installeres i TomToms iPhone Car Kit. Det skyldes at der ikke er indbygget GPS-modtager i den gamle EDGE iPhone og i iPod touch. I stedet for skal de benytte den GPS, der sidder i selve TomToms iPhone Car Kit.

TomTom meddeler, at der vil komme en særskilt holder til iPod touch, der har en lidt anden størrelse. Prisen vil være 649,95 kroner i Apple Store eller hos TomTom. Det nye car kit til iPod touch kan købes fra i dag, men er endnu ikke i Apple Store.

TomToms opdaterede software indeholder også en række andre forbederinger, blandt andet opdaterede kort.

Den nye TomTom 1.2 kræver iPhone OS 3.0.

Direkte links til App Store finder du her. TomTom Nordic og TomTom Western Europe.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.