Tip: Fjern 3. parts-software før du bruger Magic Mouse

MagicMouse

En række brugere oplever problemer med Apples nye Magic Mouse. De kan dog let løses ved at fjerne 3.parts-software.

På Apples supportforum er der flere der oplever at have problemer med Apples nye Magic Mouse. Blandt andet er der nogle der ikke kan få musen til at blive korrekt registreret af computeren, endda selvom den korrekte software til musen er installeret. Det viser sig blandt andet ved at musen ikke reagerer som ventet hele tiden.

Løsningen er ifølge flere brugere at fjerne visse 3. partsprogrammer eller udvidelser. Deriblandt Logitech Control Center, Microsoft Keyboard og USB Overdrive. Herefter har de fleste ikke problemer med Magic Mouse længere.

Der er dog en lille skare, der fortsat oplever problemer med musen, men det kan skyldes noget helt andet software eller noget helt andet.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.