Windows 7 alligevel ikke inspireret af Mac OS X

Windows7brugerflade

Mens Microsofts partner group manager, Simon Aldous hævder at Windows 7 er inspireret af Mac OS X, kalder Brandon LeBlanc fra Microsoft det for en løgn.

Ifølge LeBlanc er Windows 7 nemlig overhovedet ikke inspireret af Mac OS X, hvad angår den grafiske brugerflade. Faktisk går LeBlanc så langt som at kalde Aldous udmeldinger forleden for  “upræcise og uvidende.”

I stedet fortæller LeBlanc, at det er Julie Larson-Green og Sam Moreau fra Microsoft, der har udtænkt brugerfladen, der er en videreudvikling af brugerfladen i Windows Vista. Derudover skal en række af elementerne i brugerfladen ses som et forsøg på at nå bestemte funktionelle mål i styresystemet.

LeBlanc slutter med at sige, at Aldous overhovedet ikke har været indover i designfasen af Windows 7.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.