Windows 7 stopper ikke Mac-vækst

Windows7

De seneste tal fra Net Applications viser, at antallet af Mac-computere vokser, selvom Windows 7 er på banen.

Microsofts længe ventede Windows 7 nåede at være ude i ni dage i oktober, men det var  ikke nok til at få indflydelse på Mac-markedsandelen. Det viser de nyeste tal fra Net Applications, der måler webtrafik på mere end 40.000 partnersites og på denne vis måler markedsandele fordelt på browsere og styresystemer.

Ifølge Net Applications fik Windows 7 præcis 2,15 procent af markedet på de ni dage systemet nåede at blive solgt i oktober. Alligevel blev det til en ny rekord for Mac OS X, der nåede nye højder med en markedsandel globalt på 5,27 procent.

Windows gik i oktober samlet set tilbage til en markedandel på 92,52 procent og det skyldes at Windows XP gik mere tilbage end Windows 7 gik frem.

Microsofts Internet Explorer faldt også til under 65 procent af markedet for første gang nogensinde i oktober og sluttede måneden med 64,64 procent. Firefox steg i oktober til 24,07 procent mens Safari steg til 4,42 procent. Google Chrome fik 3,58 procent.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.