ESET laver anti-virussoftware til Mac

NOD32

ESETs NOD32 Antivirus er udkommet i en åben beta til Mac OS X.

Hos ESET mener man ligesom Kaspersky og flere andre sikkerhedsfirmaer, at Mac’ens stigende popularitet gør den langt mere sårbar overfor vira og malware.

Af samme grund har ESET frigivet en åben beta af antivirus-programmet NOD32.

ESET NOD32 Antivirus for Mac OS X Desktop er bygget på ThreatSense-teknologien, som ifølge ESET er den mest pålidelige og stærkeste aktive beskyttelse med vira og malware. Programmet kan opdage vira til både Mac og Windows.

Hvis du henter betaversionen af ESET NOD32 Antivirus for Mac OS X Desktop, så vær opmærksom på at at der netop er tale om betasofteware. ESET advarer mod at installere programmet på arbejdsmaskiner med vigtigt indhold.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.