Gør skrivebordet levende

MyLivingDesktop

Hvis der skal mere liv på skrivebordsbaggrunden på din Mac-computer er der forskellige muligheder. En af dem hedder My Living Desktop og programmet er netop udkommet i version 4.5.

My Living Desktop leveres med 40 forskellige video-baggrunde til Mac OS X, så du kan få bevægelig baggrund på dit skrivebord, men du kan også importere dine egen videoer og bruge som skrivebordsbaggrund i My Living Desktop.

Programmet leveres med en række muligheder for at kontrollere baggrundene. Det er blandt andet muligt at få My Living Desktop til at slå fra hvis en computer går på lavt batteriniveau og når bestemte programmer i Mac OS X lukkes op.

My Living Desktop koster 35 dollars og virker med Mac OS X 10.5 og nyere.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.