iMac-salget er i kraftig vækst

iMac09

I følge NPDs analytiker Stephen Baker er det ikke fejl, men kraftig efterspørgsel der forsinker leverancer af Apples nye iMacs.

Baker påpeger nemlig, at salget af de nye iMacs i oktober og november måned i år er steget med 74 procent i forhold til samme periode sidste år og det tal er så højt, at selv ikke Apple kunne have forudset væksten.

“Det er ikke overraskende at Apple har problemer med at levere iMacs. Jeg kan ikke forestille mig at de (Apple) i deres vildeste fantasi ville have troet at de ville sælge sådan her”, siger Baker til CNET.

Mens Baker altså er meget positiv på Apples vegne, så er der også rapporter ude omkring 27 ” iMac, der ikke er forsinket på grund af gode salgstal, men på grund af en række fejl, blandt andet revnede skærme og fejl på grafikkort.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.