Julekalender: Gratis iPhonespil hver dag

AppventCalendar

Med en nye julekalender Appvent Calendar fra Blacksmith Games får du gratis spil til iPhone og iPod touch hver dag frem til den 22. december.

Macheist har tilsyneladende startet en trend ved at tilbyde gratis software for at skaffe nye kunder til. Det er siden blevet fulgt op af flere andre udviklere, der har samlet softwarepakker med gratis software eller software med store rabatter.

Nu er Blacksmith Games så klar med Appvent Calendar. Fra 1. december og helt frem til den 22. december, kan du hver dag få et gratis spil til iPhone eller iPod touch. Du skal blot gå ind på Blacksmith Games hjemmeside og skrabe dagens låge, så er der link til download i iTunes Store.

De første to dage har budt på spillene 33rd Division og Tridefence.

Ifølge Blacksmith Games vil der også være overraskelser også den 23. og 24. december.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.