Lås din Mac-computer med iPhone

AirLock

Med det nye program Airlock er det let at låse din Mac med din iPhone.

Det er nemlig ikke sværere end at gå væk fra Mac-computeren sammen med din iPhone. Når du når en vis afstand fra iPhone, låses din Mac-computer automatisk, så der skal en adgangskode eller en iPhone til for at logge ind igen.

Airlock installeres som en PreferencePane i Systemindstillinger i Mac OS X. Herfra synrkoniserer du din iPhone med din Mac-computer via Bluetooth og bestemmer den afstand der skal være mellem iPhone og Mac-computer før computeren låser skærmen.

Derudover er det muligt at få programet til automatisk at åbne og lukke programmer når en synkroniseret iPhone er i nærheden eller flyttes.

Airlock er udviklet af M.H.A. og koster 8 dollars.

Systemkravet er Mac OS X 10.5 eller nyere.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.