VLC-udvikling droppes måske

VLC_player

Den videre udvikling af videoprogrammet VLC til Mac OS X hænger i en tynd tråd.

Antallet af udviklere er nemlig svundet drastisk ind og netop nu er der simpelthen ikke nogen udviklere, der kan føre Mac-versionen videre forlyder det fra VideoLAN.

Det betyder blandt andet, at al udvikling af en 64-bit VLC er sat i bero.VideoLAN siger dog, at man færdigudvikler VLC 1.1.0 til Mac OS X, men at denne så bliver den sidste til Mac, med mindre altså, at der kommer nye udviklere til.

Sidder du og tænker på at bidrage, skal du have erfaring med både C, Cocoa og Xcode.

VLC er en af de mest benyttede medieafspillere på Mac OS X, fordi den kan afspille en lang række formater, som QuickTime ikke kan uden at pladre programmet til med en bunke mere eller mindre gode plugins.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.