VMware Fusion 3.0.1 gør din Mac hurtigere

VMware

VMware Fusion 3.0.1 er blevet frigivet og gør i visse tilfælde programmer op til 80 procent hurtigere.

Den nye hastighedsforøgelse er imponerende og kan i følge VMware lade sig gøre fordi man har optimeret den medfølgende WDDM-driver samt lavet forbedringer til “3D backend”.

I følge udviklerne giver det en hastighedsforøgelse på mellem 20 og 80 procent afhængig af programmer og computerkonfigurationer i udvalgte programmer. Den nye hastighedsforbedring virker kun med Mac OS X Snow Leopard.

Den nye Fusion 3.0.1 byder også på andre nyheder, blandt andet fuld understøttelse af Ubuntu 9.10 32- og 64-bit-versioner, et nyt 64-bit native netværks- subsystem, samt en række forbedringer til import af VHD virtual disks og Parallels Desktop 5 virtual machines.

Fusion er sammen med Parallels Desktop de to mest kendte virtualiseringsprogrammer til Intelbaserede Mac-computere. Du kan dog også benytte SUNs VirtualBox til at køre eksempelvis Windows på din Mac med, sidstnævnte er endda gratis.

© 2009, maczonen.dk. All rights reserved.