Apple bekræfter event den 27. januar

AppleeventTablet

Apple inviterer nu pressen til event i Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco.

Der har i en del tid været rygter ude om en event den 26. eller 27. januar, hvor Apple i følge rygterne skulle have planer om at fremvise den meget omtalte Mac Tablet.  Nu har Apple så selv bekræftet at man holder en media-event og det sker den 27. januar.

Som Apple plejer fremgår det ikke at invitationen præcist hvad det er Apple har tænkt sig at lancere ved pressebegivenheden, blot følges billedet ovenfor af teksten, “Come see our latest Creation”. Vi gætter naturligvis på at det er den omtalte Mac Tablet der vil blive fremvist.

Fornylig har der også været forlydender ude om opdaterede MacBooks med Core i5 og iPhone OS 4.0, men det er muligt at disse ikke præsenteres i forbindelse med pressebegivenheden den 27. januar.

Maczonen forventer at dække begivenheden live her på siden den 27. januar.

AppleeventTablet

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.