Avadis Tevanian skal hjælpe Palm

AvadisTevanian

Avadis Tevanian der indtil 2007 arbejdede for Apple tiltræder nu en ny stilling som administrerende direktør i Elevation Partners.

Elevation Partners blev kendt tilbage i 2007, da Apples gamle finanschef, Fred Anderson gik ind i selskabet sammen med blandt andre U2-forsanger Bono.

I 2007 skød Elevation Partners endvidere 325 millioner dollars ind i Palm for at forsøge at revitalisere selskabet og Elevation Partners regnes da også i dag som en af de store aktører bag Palm, der i øvrigt har Jon Rubinstein, der både har været senior vice president of hardware engineering og chef for iPod-divisionen hos Apple indtil 2007, som CEO.

Tevanian er tidligere chief software technology officer hos Apple og har blandt andet haft ansvaret for at udvikle Mach-kernen i Mac OS X. Tevanian har også i flere omgange arbejdet i Steve Jobs NEXT-selskab.

Palm har ved flere lejligheder hacket sig ind iTunes’ kode for at give Palm Pre direkte adgang tila t synkronisere som en iPod. En række tidligere Apple-medarbejdere,d er nu arbejder hos Palm menes at være årsagen til at Palm gang på gang kan bryde Apples forsøg på at holde Palm Pre væk fra iTunes.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.