Google stjal Nexus One

Googles nye mobiltelefon Nexus One har et navn er ligger for tæt op af et andet navn fra filmen Bladerunner.

Den klassiske science Fiction-film er baseret på romanen ”Do Android’s Dream of Electric Sheep?”, der er skrevet af  Philip K. Dick og netop famililien Dick er måske på vej til at sagsøge Google for misbrug af navnet Nexus One.

Nexus One mener Dicks datter nemlig kommer fra hendes fars bog, hvor ordet Nexus 6 indgår. Familien har henvendt sig til Google og bedt dem lade være med at bruge navnet Nexus One, men det har Google muligvis ikke tænkt sig at fælge og det kan ende med en retssag.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.