Minitest: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Iceage

Her på redaktionen har vi hygget os gevaldigt med spillet Ice Age: Dawn of the Dinosaurs til iPhone og iPod touch.

Spillet er frit efter filmen Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, der udkom sidste år og koster i App Store seks kroner, hvilket ikke er nogen formue.

I spillet får du rollen som guide for det lille egern Scratch, som skal hjælpes rundt i banerne. For at komme helskindet rundt skal man undgå diverse forhindringer i form at sten og små dyr samtidig med at man løser gåderne om hvordan man overhovedet kommer videre.

Blandt andet er det muligt at flyve visse steder samt at flytte sten så der åbnes nye veje videre i spillet. Når man til vejs ende åbnes en ny bane. Der er i alt 36 af dem fordelt på fire kategorier.

Undervejs får man mulighed for at samle bonuspoint i form af nødder. Samler man nok nødder sammen åbnes en “Expert Level”, Gør man ikke det får man blot bonuspoint.

Udover Scratch møder man også flere andre figurer fra Ice Age: Dawn of the Dinosaurs blandt andre Manny, Ellie, Sid og Diego.

Selve styringen af spillet foregår ved at man blot peger på skærmen og dermed får Scratch til at bevæge sig hen hvor man pegede. Spillet er i al sin enkelthed nemt at styre og det er bare at prøve sig frem når man får mulighed for at hoppe og flyve og skubbe ting.

Grafikken er rigtig god og så er musikken ganske hyggelig. Vi anbefaler spillet til børn og voksne der godt kan lide at lege og advarer om at spillet er forholdsvist simpelt og muligvis vil skuffe gamere med lidt højere krav til spils funktionalitet og muligheder for at styre.

Vi giver fem ud af seks stjerner ikke mindst for den pæne lave pris.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.