Minitest: Parcel Panic til iPhone

ParcelPanic

Vi har kørt pakker ud på en lille lastbil i halsbrækkende kurver i de sidste par dage på en iPhone 3G.
Spillet Parcel Panic er ikke ligefrem nyt, men vi faldt over det fornylig og tog en prøvetur med programmet på en iPhone.

I Parcel Panic skal du køre pakker ud til bestemte destinationer på tid ved at følge grønne streger og pile. Bilen i spillet styres via den indbyggede bevægelsessensor ved at bevæge iPhone til siderne mens du giver gas og bakker eller bremser via virtuelle pedaler på skærmen. Du kan vælge mellem fire biler.

Rent grafisk er spillet ikke uden fejl, men overordnet set er det ok og endda automatisk bedre desto bedre hardware du har. Det betyder bedre grafik på iPhone 3GS.. Desværre kan man fremprovokere mystiske grafikfejl ved at køre tæt på kanter og hjørner og det hele virker en anelse kantet, ligesom musikken heller ikke er værd at skrive hjem om.

Spillet er faktisk også ret svært at styre og kræver en tilvænning og realistisk bliver det aldrig og det er lidt synd, for ideen er egentlig fin nok i spillet.

Alligevel er man nogenlunde underholdt, hvis man kan lide den lidt specielle tilgang til bilræs og så er der underholdning til flere timer.

På grund af prisen på kun seks kroner, kan vi roligt give spillet 3 ud af 6 stjerner. Originalt og underholdende uden at imponere ud over det sædvanlige.

Systemkravet er iPhone eller iPod touch med iPhone OS 2.2.1 eller nyere.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.