Nintendo DSi XL til marts

Allerede 5. marts er Nintendo klar med endnu en Nintendo DSi-model. Denne gang med endnu større stylus og skærm.

Det er knap et år siden at Nintendo sidst opdaterede konsollen med større skærm kamera og browser, men konkurrencen på konsolmarkedet er hård og det får nu Nintendo til at sende Nintendo DSi XL ud. Officiel frigivelse er den 5. marts forlyder det.

Den nye Nintendo DSi XL har en 93 procent større skærm i forhold til den oprindelige model DSi. Konsollen kommer med Dr. Kawashima’s Little Bit of Brain Training: Arts Edition,’ ‘Dictionary 6 in 1 with Camera Function’ og ‘Nintendo DSi Browser.’

I Japan hvor Nintendo DSi XL er sendt på markedet koster den lidt mindre end den nuværende Nintendo her i landet, knap 1200. Nintendo DSi XL ventes dog at blive noget dyrerer end den nuværende DSi når den frigives 5. marts.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.