Apple sagsøges for opkalder-information

iphone3g

Apple sagsøges nu af Intellect Wireless fra Reston, Virginia i USA.

Intellect Wireless sagsøger Apple for at bruge et af selskabets patenter, som relaterer til visning af opkalder-information, såkaldt Caller ID, blandt andet i forbindelse med brug af Multimedia Messaging Services, også betegnet som MMS.

Selskabet har, som mange andre lignende selskaber, ikke selv produceret et virkeligt produkt med brug af patenterne. I stedet beskæftiger firmaet sig udelukkende med at sagsøge og tjene penge på deres patenter.

Intellect Wireless har også sagsøgt en række mobilproducenter og mobilselskaber, blandt andre T-Mobile, Virgin, Helio, US Cellular, Motorola, LG, Sanyo, HTC og Samsung.

Selskabet kræver ti millioner dollars i erstatning fra Apple, der som altid ikke udtaler sig offentligt. Flere venter dog at Apple indgår en aftale med Intellect Wireless udenom retten, for at spare penge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *