Minitest: Kast med sure fugle

Angrybirds

I spillet Angry Birds skal du kaste med sure fugle og ramme og vælte forskellige konstruktioner.

Er du til underholdende og meget alternative skydespil, så kan vi kraftigt anbefale at du tager et kig på spillet Angry Birds fra Rovio.

I Angry Birds skal du via en slangebøsse sigte og skyde sure fugle mod en række konstruktioner. Ideen er at ramme de rette steder og få konstruktionerne til at vælge sammen og det er ikke nemt.

Konstruktionerne skal dog ikke kun væltes, der er også en række grønne “fugle” eller væsener, der skal rammes for at du kommer videre til næste bane, så konstruktionerne skal styrte sammen korrekt. Til det skal man øve sig i at vinkle korrekt og det bliver ikke lettere når der er forskellige typer fugle, for de vejer ikke det samme og flyver ikke ens. Heldigvis leverer spillet en lille stiplet linie som du kan følge forrige skud fra og dermed forbedre det næste.

Angryirdslevel

Der er tre “verdener” i Angry Birds med hver 21 baner og sværhedsgraden stiger løbende. Det er nødvendigt at færdiggøre en bane før den næste låses op, men når du har været igennem en gang er alle baner mulige at spille når du har lyst, og variationen fra gang til gang er rimelig stor, så der er mange spiltimer i Angry Birds.

Der er også flere forskellige typer af fugle, fra almindelige fugle, som bare flyver og lander middeltungt, til “raketfugle”, som kan få ekstra fart og blive skudt fem ved at trykke på skæmen mens de er i luften. Andre fugle kan dele sig i tre når du trykker og “bombe” konstruktionerne, mens andre fugle leverer en enkelt bombe, enten fra luften eller ved nedslag.

AngryBirds2

Spillet er velegnet til både børn og voksne og koster 12 kroner.  Glæd dig især til de fantastiske lyde i spillet.

Systemkravet er en iPod touch eller iPhone med iPhone OS 3.0 eller nyere.

Vi giver Angry Birds seks ud af seks stjerner.

© 2010, maczonen.dk. All rights reserved.